Εμπλοκή Κάρι Άντεργουντ Fitness & Υγιεινό τρόπο Ζωής Συμβουλές

Εμπλοκή Κάρι Άντεργουντ Fitness & Υγιεινό τρόπο Ζωής Συμβουλές

Εάν είστε τίποτα όπως εγώ, είσαι πάντα αναζητούν τρόπους για να πάρει περισσότερα λαχανικά στην οικογένειά σας διατροφή. Να πάρει τα παιδιά ή σχολαστικός eaters να τρώνε λαχανικά μπορεί να είναι προκλητική! Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας τους πιο επιτυχημένους και δημιουργικούς τρόπους βρήκα να ενσωματώσει περισσότερα λαχανικά στην οικογένειά μου είναι η διατροφή.

Η ποσότητα νερού που χρειαζόμαστε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η υγρασία, τη σωματική σας δραστηριότητα, και το βάρος σας, αλλά γενικά πρέπει 2.7-3.7 λίτρα κατανάλωση νερού ανά ημέρα. Από την πρόσληψη τροφής συνεισφέρει περίπου το 20% της πρόσληψης υγρών , που σημαίνει ότι πρέπει να πίνετε περίπου 2.0-3.0 λίτρα νερού, ή περίπου 8-10 ποτήρια (τώρα ξέρετε πώς το 8 ποτήρια σύσταση ήρθε περίπου!). Ένας τρόπος για να πει εάν είστε ενυδατωμένοι — τα ούρα σας θα πρέπει να είναι άχρωμο ή ελαφρώς κίτρινο. Αν δεν είναι, δεν πίνεις αρκετό νερό! Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν: Ξηρά χείλη, στεγνό στόμα και μικρό ούρηση. Πάω να φέρω λίγο νερό πρώτα, πριν να συνεχίσετε αυτό το άρθρο!

υγείας της apple

Αγγελία γιορτάζει η στέρηση ύπνου; Είναι αργά καπιταλισμού. Free-wheeling Coachella ρούχα που με κάποιο τρόπο όλα την ίδια εμφάνιση και να κοστίσει χιλιάδες δολάρια; Επίσης, τέλη του καπιταλισμού. Το ίδιο ισχύει και για αυτό το wifi συνδεδεμένο $400 αποχυμωτή που κάνει δεν είναι καλύτερη από ανθρώπινα χέρια , Pepsi είναι διαφήμιση που χαρακτηρίζει την Kendall Jenner , United Airlines " βίαιη αφαίρεση ενός καθήμενων επιβατών που απλά ήθελε να πάει στο σπίτι, και το ένδοξο φιάσκο ήταν η Fyre Φεστιβάλ. Η φράση—δυσοίωνο, ακαδημαϊκό, απελπισμένος, σαρκαστική—ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται παντού.

Οπότε προτείνω να πάρεις το μωρό βήματα - κάντε μια μικρή αλλαγή σε μια στιγμή και, στη συνέχεια, να ακούσετε το σώμα σας! Με ένα μικρό βήμα σε μια στιγμή να κάνετε αλλαγές σταδιακά και αισθάνονται εφικτό - και όχι συντριπτική. Θα είναι πολύ πιο ικανά να κάνετε τις αλλαγές μέρος της ζωής σας για το μακροπρόθεσμο, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εάν αλλάξετε τη διατροφή σας, μέχρι να το χάσεις βάρος, όταν θα επανέλθει στις παλιές του συνήθειες, θα κερδίσει όλα πίσω και πάλι! Και, αν έχετε δώσει προσοχή και να ακούσετε το σώμα σας, θα ξέρετε τι σου δίνει ενέργεια και σε τρέφει και τι όχι.

Ιατρικές πληροφορίες που διατίθενται δεν είναι προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία.

Δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτές τις πληροφορίες για τη φροντίδα της υγείας σας ανάγκες. Ρωτήστε το γιατρό ή το φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης τυχόν ειδικές ιατρικές ερωτήσεις που έχετε. Περαιτέρω, δεν είναι ένα εργαλείο για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αν προκύψει έκτακτη ανάγκη, θα πρέπει να αναζητήσουν τις κατάλληλες ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ένα αγχολυτικό που διδάσκω οικογένειά μου είναι: δεν Μπορείς να ελέγξεις στρεσογόνες καταστάσεις, αλλά μπορείτε να ελέγξετε την αντίδρασή σας σε αυτούς. Μια ήρεμη καρδιά και το μυαλό είναι ένα σημαντικό κλειδί για την υγεία.
Ενώ το άγχος είναι ένα γεγονός της ζωής, μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μάθουν πώς να ασχοληθεί αποτελεσματικά με αυτό. Διδάξτε τους πώς να χαλαρώσετε μέσα από μίνι-διαλογισμό, βαθιά αναπνοή και τη μουσική που μαλακώνει και το μυαλό. Χαλάρωση ενισχύει χαρούμενες ορμόνες. Αντί για σπατάλη ενέργειας να ανησυχείς, να τους βοηθήσει να επικεντρωθεί σε λύσεις και μετατρέποντας τα προβλήματα σε ευκαιρίες.