10 Βήματα Για Να Λάβει Σήμερα Για Να Ξεκινήσετε Τη Δημιουργική Δουλειά

?????, ??????????? ?????????, ???????

Για μια γρήγορη σαλάτα με κοτόπουλο, κομματάκι κοτόπουλο που περίσσεψε και να προσθέσετε λίγη μαγιονέζα λάιτ και/ή μη λιπαρά ελληνικό γιαούρτι, λίγο χυμό λεμονιού, λεμόνι και πιπέρι.

Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε μερικά αμύγδαλα και το σέλινο για μια σαλάτα με κοτόπουλο που μπορείς να φας με κράκερ ολικής αλέσεως ή να κάνετε ½ ένα σάντουιτς με ψωμί ολικής αλέσεως.

Οποιαδήποτε αμφιβολία, ευτυχώς, είχαν εξαλειφθεί, όταν αποκαλύφθηκε ότι με προσεκτική κατάρτιση του προϋπολογισμού και τα έσοδα από το διαμέρισμά μου, απλή, χωρίς άγχος ζωή στη Γαλλία ήταν μια ρεαλιστική πιθανότητα.
Απλή είναι η λέξη κλειδί. Με έναν σφιχτό προϋπολογισμό, τις συνήθεις παγίδες του Λονδίνου ζωή θα πρέπει να ξεχαστεί. Βρήκαμε ένα άνετο ξενοδοχείο gîte κοντά σε Toulouse και ταξίδεψε στο beaten-up της VW τροχόσπιτο, μια επίμονη όχημα που κατά καιρούς απαιτούνται για να ξεκινήσω.

Η διαιτητική χοληστερόλη έχει κατηγορηθεί άδικα από την ανατροφή μας, τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα για χρόνια. Έχει γίνει σαφές ότι τα κορεσμένα λίπη και τα τρανς λίπη είναι πιο μεγάλη επιρροή στην αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης του αίματος. Και ενώ τα αυγά τους κρόκους περιλαμβάνονται—είναι υψηλή σε χοληστερόλη, είναι σχετικά χαμηλή σε κορεσμένα λίπη. Πολλή έρευνα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, και η ετυμηγορία είναι ότι ολόκληρο το αυγό μπορεί πραγματικά να είναι ένα μέρος μιας υγιεινής διατροφής και σε περισσότερους ανθρώπους, δεν επηρεάζει σημαντικά τα επίπεδα χοληστερόλης και τον κίνδυνο καρδιακής νόσου.


Αλλά, όπως πόλεις έχει πυκνότερη, έχουν πιο ζεστό. Ατελείωτες λωρίδες από τούβλα και μπετόν μετατραπεί αστικού μπλοκ σε κλιβάνους, χάρη στο urban heat island effect" όταν Αμερικής πρήξιμο μέση και ανώτερη τάξη οικογένειες άρχισε να γυρίζει προς το ψυχρότερο ύπαιθρο. Και αυτό προκάλεσε ένα πρόβλημα. Η φοίτηση δεν ήταν υποχρεωτική, τότε, και οι αίθουσες διδασκαλίας ήταν να μείνει το μισό-άδειο κάθε καλοκαίρι. Κάτι που έπρεπε να δώσει.

Παρακολουθήστε το λίπος και την πρόσληψη υδατανθράκων. Μην με παρεξηγείτε, υγιή λίπη είναι υπέροχο. Λατρεύω το λάδι καρύδας, αβοκάντο, ξηροί καρποί, ωστόσο, αυτά τα τρόφιμα είναι εύκολο να πάει στη θάλασσα και τις θερμίδες γρήγορα να προσθέσει επάνω. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μεγέθη που εξυπηρετούν ειδικά με τυρί! Όσο για τους υδατάνθρακες, τις λατρεύω! Θα σας δώσει ενέργεια και να σας κάνει να αισθάνονται ευτυχείς, αλλά δεν χρειάζεται να φάτε ένα 6-ιντσών σάντουιτς στο Μετρό για να αισθάνονται καλά όλη την ώρα. Καλές πηγές υδατανθράκων όπως φρούτα ή δημητριακά ολικής αλέσεως, όπως πλιγούρι και το κινόα. Τα Power foods!

Όπως Κίσα Κόκκινο είπε, αν θέλω, να φάει ένα burger!" Η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στο πανεπιστήμιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψει τα πράγματα που αγαπάτε. Αν είσαι έχοντας μια ιδιαίτερα αγχωτική ημέρα δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και να κάνουμε κάτι που δε συνηθίζω. Μην φοβάστε να σπάσει τη ρουτίνα σας για μια επιπλέον Netflix επεισόδιο ή κοινωνικής χρόνο με τους φίλους σας κάθε τώρα και στη συνέχεια.
Στο τέλος της ημέρας, η ευτυχία σας είναι η πιο σημαντική πτυχή της μια θετική εμπειρία κολλεγίων. Ζουν καλά, να είναι καλά και να απολαμβάνουν τη ζωή!