10 Απλές Συμβουλές Για Υγιή Διαβίωση Για Την Ημέρα Της Γης

10 Απλές Συμβουλές Για Υγιή Διαβίωση Για Την Ημέρα Της Γης

Ρίχνει τα μάτια σας πάνω από το χώρο εργασίας σας. Μπορείτε να δείτε 100 άτομα. Στατιστικά πέντε από σας όλη την πολυπραγμοσύνη ή γερασμένο αδελφοί θα είναι νεκρός πριν φτάσουν σε ηλικία συνταξιοδότησης.

Να είναι ενεργή και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος, επίσης, να βοηθήσει στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, η κύρια αιτία θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περίπου το 60 τοις εκατό των ανδρών άνω των 60 ετών και γυναίκες άνω των 80 θα βιώσουν σημαντική στένωση των αρτηριών. Στην πραγματικότητα, τα αγγειακά προβλήματα αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες των κάτω άκρων ακρωτηριασμό σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Πολλοί ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας προσθετική χρήστες είναι ευάλωτοι σε καρδιαγγειακά προβλήματα που προκύπτουν από την αδράνεια.

Η τακτική σωματική άσκηση βελτιώνει επίσης την αντοχή των μυών και αυξάνει την αντοχή, που σας δίνει περισσότερη ενέργεια, λέει η Mayo Clinic Άσκηση βοηθά να παραδώσει το οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες στους ιστούς σας και να παίρνει το καρδιαγγειακό σας σύστημα να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια για να πάει για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Επίσης, βοηθά στην ενίσχυση της ενέργειας με την προώθηση καλύτερο ύπνο. Αυτό σας βοηθά να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και να πάρει βαθύτερο ύπνο.

Πάρτε πίσω τον έλεγχο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω. Αλλά το κλειδί για την υγιή διαβίωση είναι να εστιάζουμε στο τι σας σκέψεις και αντιδράσεις — τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε. Θυμάμαι την Προσευχή; Ακόμη και η μη θρησκευτική παιδιά μπορούν να καρπωθούν τα οφέλη από τα παρακάτω λόγια: Θεέ μου, δώσε μου τη γαλήνη να δεχτώ τα πράγματα που δεν αλλάζουν, το κουράγιο να αλλάξω αυτά που μπορώ, και σοφία να γνωρίζω τη διαφορά.

" Withrow είπε ότι αυτή είναι μια καλή εμπειροτεχνική μέθοδος για τη διαχείριση του άγχους. Μπορεί να εξουσιοδοτεί να επικεντρωθεί σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε και στη συνέχεια να αφήσει να πάει από τα πράγματα που δεν μπορείς.

Όπως η άσκηση, η σωστή διατροφή δεν είναι συνήθως κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε μια νύχτα. Ξεκινήστε με μικρές αλλαγές και προσθέστε σιγά-σιγά πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων στην καθημερινή διατροφή σας.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, να μειώσουν την πρόσληψη σας από τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη, και να αυξήσει την πρόσληψη νερού. Στην καθημερινή σας διατροφή, χάρη φρέσκα λαχανικά και φρούτα, άπαχο κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά και ολικής αλέσεως ψωμιά και δημητριακά. Αν τρώτε έξω συχνά, ψάξτε για χαμηλότερο λίπος/λιγότερες θερμίδες επιλογές στο μενού ή να ζητήσει για το φαγητό σας να είναι έτοιμη σε ένα πιο υγιεινό τρόπο. Για παράδειγμα, αν η σαλάτα έχει τηγανητό κοτόπουλο σε αυτό, να ρωτήσω αν θα μπορούσατε να έχετε ψητό κοτόπουλο αντί, ή υποκατάστατο τηγανητές πατάτες με πράσινη σαλάτα ή λαχανικά στον ατμό.

Συμφωνώ με τα περισσότερα μέρη από ό, τι είπες, αλλά θα ήθελα να πω ότι οι κανόνες είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με τη χώρα σας μιλήσουμε για. Είχα την τύχη να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, μερικές φορές και πάντα υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να πληρώσουν για νέες περιπέτειες, νέες ιδέες...

Πολύ διαφορετική από τη χώρα μου (Ισπανία), όπου υπάρχει σχεδόν 0 ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες. Πιστεύω ότι το να είσαι μέρος αυτής της πραγματικότητας καθημερινά, τα κάνει όλα πιο εύκολα.