10 Άμεση Βήματα Που Μπορείτε Να Κάνετε Σήμερα Για Να Νικήσει Την Αναβλητικότητα

10 Άμεση Βήματα Που Μπορείτε Να Κάνετε Σήμερα Για Να Νικήσει Την Αναβλητικότητα

Μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει υγιεινές συνήθειες από νωρίς στη ζωή που θα φέρει δια βίου οφέλη. Ως γονέας, μπορείτε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να αξιολογήσει την επιλογή των τροφίμων και των συνηθειών σωματικής δραστηριότητας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για να ξεκινήσετε.

Το φαγητό έξω συχνά μπορεί να βάλει μια σοβαρή βαθούλωμα στην απώλεια βάρους και τη γενική υγεία στόχους. HealthyOut μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε την ζημία.

Η εφαρμογή αυτή είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που θέλουν να παραμείνουν υγεία-συνειδητή, ακόμη και όταν τρώνε στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το GPS, και στη συνέχεια να περιορίσετε τις επιλογές σας από τις διατροφικές τους περιορισμούς ή την κουζίνα προτιμήσεις. Το καλύτερο από όλα, οι εγγραφές χαρακτηριστικό την πλήρη διατροφικές πληροφορίες για τα μενού του εστιατορίου στοιχεία.

Πάμε για ρουτίνα τσεκ-απ υγείας - Μετά τον έλεγχο των εξωτερικών σώμα παραμέτρους, είναι καιρός να αξιολογεί τις εσωτερικές παραμέτρους. Αυτό είναι δυνατό μόνο με τα καθιερωμένα τσεκ-απ υγείας. Οι γιατροί συστήνουν τη ρουτίνα εξετάσεις ετησίως μετά την ηλικία των 40. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την αρτηριακή πίεση σε εξετάσεις αίματος. Ο τακτικός έλεγχος σας επιτρέπει να γνωρίζουν τα προειδοποιητικά σημάδια και στο χρόνο και κρατά τα πράγματα υπό έλεγχο. Ορισμένα προβλήματα υγείας μπορεί να ελεγχθεί αν είναι γνωστή στο χρόνο, αυτό είναι όπου τακτικές εξετάσεις βοήθεια.

Σε μια προσωπική σημείωση: ταξιδεύουμε για χρόνια και είμαστε πάντα σίγουροι ότι τα εμβόλια είναι ενημερωμένα.
Ενώ στο δρόμο, θα συναντήσετε άτομα που έχουν λάβει μια διαφορετική προσέγγιση (όχι να εμβολιαστεί) και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει οδηγήσει σε εκτεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο και οι πτήσεις. Δεν θέλετε να βρείτε τον εαυτό σας με Τύφο κατά τη διάρκεια χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία. Θα πονέσει ακόμα περισσότερο για να ξέρω ότι θα μπορούσε να το αποφύγει με ένα σύντομο ταξίδι σε ένα ταξίδι για την υγεία κλινική.

Δοξυκυκλίνη (δισκίο ημερησίως) Ένα ευρέως φάσματος αντιβιοτικό που βοηθά στην πρόληψη μια ποικιλία των τροπικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων λεπτοσπείρωση, tick-borne ασθένεια και ο τύφος. Πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν φωτοευαισθησία (τάση για ηλιακά εγκαύματα), τσίχλα (στις γυναίκες), δυσπεψία, καούρα, ναυτία και παρεμβολή με το αντισυλληπτικό χάπι. Πιο σοβαρές παρενέργειες περιλαμβάνουν εξέλκωση του οισοφάγου - πάρτε το δισκίο σας με ένα γεύμα και ένα μεγάλο ποτήρι νερό, και δεν το βάζουν κάτω μέσα σε μισή ώρα από τη λήψη του. Αυτό που πρέπει να λαμβάνονται για τέσσερις εβδομάδες μετά την αναχώρηση από την περιοχή κινδύνου.

Σάνα το Ισραήλ είναι μια ολιστική υγεία εμπειρογνωμόνων και ιδρυτής της Κάθετης Ευεξίας Σάνα δουλειά του ως επαγγελματίας διατροφή και τον τρόπο ζωής εμπειρογνωμόνων εκτείνεται η τεμνόμενη κόσμους της υγείας, της ευεξίας, της μόδας και της ψυχαγωγίας. Αυτή βύθισε τον εαυτό της μέσα σε κλάδο της υγείας μετά την επιθανάτια εμπειρία μάχεται τον ιό του Δυτικού Νείλου ακολουθούμενη από την νόσο του Graves και του Hashimoto.

Φοβούμενος για τη ζωή και την κακομεταχείριση από τους κορυφαίους επαγγελματίες, Σάνα διεξαχθεί τεράστια έρευνα σχετικά με τις παραδοσιακές και μη παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας και να μάθει πώς να θεραπεύσει την αποδυναμώσει το σώμα και να ανακτήσει τη δύναμη μέσα από ένα μείγμα φυσικών, περιβαλλοντικών, περιεκτικό, και ολιστικές θεραπείες. Σάνα, τώρα, συνήγορος υγείας και ευεξίας επαγγελματίες, που δημιουργήθηκε Κάθετη Ευεξίας ως πλατφόρμα για τους ανθρώπους να μάθουν για βιώσιμες επιλογές θεραπείας και προληπτική φροντίδα.

υγεία τρόπο ζωής ποδηλασία ευεξίας